Werner Aerts

Heidi, creatieve duizendpoot met oog voor schoonheid en detail

Heidi is de zelfbewuste vrouw die Werner inspireert. Zijn grootste fan maar ook zijn grootste criticus. Zij commentarieert, verbetert, vernieuwt en geeft de collecties mee vorm.

Haar oog voor schoonheid, vormen en kleuren maken dat ze intuïtief aanvoelt waar een vrouw naar verlangt. In haar omgang met mensen legt ze makkelijk verbinding op een dieper niveau waardoor ze de kern van hun wezen snel begrijpt.

“Omdat elke ontmoeting uniek is, ervaar ik communiceren met mensen als verrijkend”

Heidi De Roovere

Werner, kunstenaar in edele metalen

Werner vertaalde reeds als kind al zijn waarnemingen in ontelbare tekeningen. Via die tekeningen ontdekte hij zijn interesse en aanleg voor ontwerpen. Hij leerde alles over de diamantstudie van zijn vader, leraar diamantslijpen en genoot een opleiding als goudsmid.

Zijn passie voor de ambacht, jarenlange werkervaring en talent maken van hem een meester goudsmid waardoor hij niet alleen unieke juwelen ontwerpt maar ook de technische vaardigheid bezit om zijn ontwerpen perfect uit te voeren.

“Elk juweel is voor mij een uiting van mijn fantasierijke, innerlijke belevingswereld. En een vorm van communicatie tussen mezelf en andere mensen”

Werner Aerts