Shape your memories

Aerts Atelier

Wat in 1986 van start ging als het juwelenatelier Werner Aerts evolueerde na verloop van tijd naar de unieke handgemaakte Aerts collection. Deze originele, moduleerbare juwelen op maat van de klant zijn het resultaat van creativiteit en vakmanschap op het hoogste niveau.

In het Aerts Atelier kan u tevens terecht met uw eigen ontwerpen en ideeën. Wij betrekken u graag vanaf het begin bij het manuele ontwerpproces. Wij luisteren naar uw verhaal en nemen uw wensen mee doorheen de timeline van ons creatieproces. Gaande van de keuze van materialen tot uw persoonlijk budget.

Eigen grondstoffen

Zelfs uw eigen grondstoffen met bepaalde emotionele waarde – van goud, tot briljant, verdienen onze open aandacht. Deze grondstoffen kan u laten gebruiken voor de fabricage van uw juweel.

Een uniek DNA juweel ontstaat wanneer er geluisterd kan worden naar alle mogelijke wensen.

Beleving

Boven het Aerts Atelier en showroom is er een verblijf ingericht met unieke elementen die het oude ambacht van goudsmid alle eer aandoet. U kan een beleving op maat bespreken waarbij u de kans krijgt om deel uit te maken van deze prachtige eeuwenoude ambacht.

Wenst u meer info en een beleving op maat? Mail heidi@werneraerts.be