Aerts Collection

Elke mens bewandelt een persoonlijk levenspad. Eenieder koestert herinneringen. Vaak blijven die herinneringen onuitgesproken. Toch blijken ze onze belangrijkste schakels uit ons leven te zijn.

De unieke Aerts Collection maakt het mogelijk om al uw herinneringen in tastbare vorm aanéén te schakelen.
Elk Aerts Collection juweel wordt telkenmale met de hand vervaardigd volgens uw specifieke wensen: u kiest de kleur van goud, edelstenen, parels, wijze van zetting enzoverder. Zo kan u niet enkel een juweel ‘an sich’ dragen maar ook in perfecte harmonisatie met uw persoonlijk DNA en met andere pièce uniques van de hand van Werner Aerts.

Aerts Collection juwelen zijn moduleerbaar en oneindig combineerbaar. Ieder Aerts Collection juweel wordt voorzien van een ingegraveerde unieke nummering die de authenticiteit, hoogstaande kwaliteit en exclusiviteit garandeert.

De ORIGINAL RINGEN uit de Aerts Collection kunnen gedragen worden als enkele ring, samen met andere Original ringen vormen ze een nieuwe ring.

De ORIGINAL COLLIER/ARMBAND uit de Aerts Collection
kan schakel per schakel in combinatie met een clip en ring aangebouwd worden.

blank

De ELEGANT RINGEN uit de Aerts Collection kunnen gedragen worden als enkele ring, samen met andere Elegant ringen vormen ze een nieuwe ring.

De ELEGANT COLLIER/ARMBAND uit de Aerts Collection kan schakel per schakel aangebouwd worden.

De INDIVIDUAL RINGEN uit de Aerts Collection kunnen gedragen worden als enkele ring, samen met andere Individual ringen vormen ze een nieuwe ring.

De INDIVIDUAL ARMBAND uit de Aerts Collection kan ook gecombineerd worden.