Werner Aerts

New website coming soon

Werner, kunstenaar in edele metalen en rots in de branding

Werner was als kind al sterk geïnteresseerd in schoonheid en vormen. Hij vertaalde zijn waarnemingen in ontelbare tekeningen. Via die tekeningen ontdekte hij zijn interesse en aanleg voor ontwerpen.

Werners vader die leraar diamantslijpen was, leerde hem alles over de diamantstudie. Toch liet zijn passie voor tekenen en ontwerpen hem niet los.

Hij voltooide met succes een opleiding als goudsmid in Antwerpen. Daarna deed Werner ervaring op in een atelier dat juwelen met de hand maakte, waarna hij een tiental jaar juwelen vervaardigde voor andere juweliers op zelfstandige basis.

Nu voert Werner Aerts, samen met zijn vrouw Heidi De Roovere, zijn eigen merk dat gekoppeld wordt aan twee hoofdcollecties, een private house en speciale arrangementen in de sfeer van het ambacht van goudsmid.

Werners werkervaring, samen met zijn ontegensprekelijk talent, zorgt ervoor dat hij niet alleen stijlvolle juwelen ontwerpt, maar ook de technische vaardigheid bezit om zijn ontwerpen perfect uit te voeren.

Na al die jaren schoolt Werner zich nog altijd bij. Om op de hoogte te zijn van de allerlaatste technieken zodat hij kan inspelen op de actuele tijdsgeest. Zonder dat zijn ontwerpen inboeten aan eigenzinnigheid.

“Elk juweel is voor mij een uiting van mijn fantasierijke, innerlijke belevingswereld. En een vorm van communicatie tussen mezelf en andere mensen.”