Werner Aerts

New website coming soon

faq

Prijzen

 • voor “collection juwelen” dient de klant steeds een prijs aan te vragen, vooraleer er tot bestelling overgegaan kan worden. Deze “collection juwelen” worden immers enkel na bestelling, volledig met de hand, op maat van de klant vervaardigd.
  De klant kan de getoonde modellen op de website in een andere kleur van goud laten uitvoeren, andere kleuren van parels kiezen, enz. Daarover wordt steeds uitvoerig gecommuniceerd via email vooraleer een prijsofferte op maat gemaakt wordt.

Voor verdere specificaties omtrent de prijzen (verzekering, invoerrechten, …) kan U de algemene voorwaarden op deze site raadplegen.

Levering

Gezien de hoge mate van handwerk/maatwerk in ons ganse productenaanbod dient de fabricageperiode in acht genomen te worden.

 • Voor de “collection producten” worden ongeveer 30 (dertig) werkdagen gevraagd. In ieder geval wordt voor de productie van de “collection producten” de productietermijn steeds op voorhand aan de klant medegedeeld.

De levering gebeurt door gerenommeerde transportbedrijven zoals bPost, Fedex en UPS.

Indien de bestelling bij ons vertrokken is zal de klant per e-mail op de hoogte gebracht worden met welke vervoerfirma het pakje vertrokken is en zal de klant een volgnummer ontvangen waarbij hij/zij het traject van de levering zal kunnen volgen.

Voor verdere specificaties omtrent bestellingen, levering, voorraad kan u de algemene voorwaarden op deze site raadplegen.

Betalingswijze

De klant kan betalen door middel van bankoverschrijving. De betaling gebeurt steeds in Euro.

Voor verdere specificaties omtrent betalingssysteem kan U de algemene voorwaarden op deze site raadplegen.

Wat indien U de goederen wil terugsturen?

Voor verdere specificaties hieromtrent, gelieve de paragraaf “verzakingsrecht” in onze algemene voorwaarden op deze site te raadplegen.

Afbeeldingen op de website

De afbeeldingen van de producten op onze website worden zo realistisch mogelijk weergegeven. Om het juweel in detail te tonen worden de afbeeldingen vergroot. De klant moet rekening houden met het feit dat elk scherm anders ingesteld staat waardoor een afbeelding en de kleur lichtjes kunnen afwijken.

Soms kan men op de foto van een juweel zwarte strepen zien. Dit zijn meestal schaduwen veroorzaakt bij het fotograferen.

 

Bovendien zijn door de hoge mate van maatwerk/handwerk steeds kleine afwijkingen mogelijk in het uiteindelijk geleverde eindproduct ten opzichte van het getoonde product op onze website.

Ringmaat

Tips voor het nemen van de ringmaat;

 • Indien U niet weet welke ringmaat U heeft, dan kunt u op deze site maatringen aankopen voor € 10,-.

 • Het is aangeraden om de maat van uw ring op verschillende tijdstippen gedurende de dag te nemen, gezien de dikte van uw vinger gedurende de dag kan variëren.

 • Als algemene regel geldt dat de maatring niet te strak maar ook niet te los rond uw vinger mag zitten. 

Technische termen

 • Goud 18 kt

  Al onze gouden juwelen worden gemaakt in 18 kt goud. (Au 750)
 • Kleurverandering bij wit goud

  Wit goud bestaat niet als dusdanig in de natuur. Wit goud 18 kt wordt gemaakt uit een legering van 750 /000 geel goud met toevoeging van 250/000 palladium. Palladium zorgt voor een witachtige kleur, maar het mooie wit van wit goud wordt bekomen door het wit gouden juweel nadien te rhodineren. Bij het dragen van je wit gouden juweel zal na verloop van tijd de rhodium laag op de plaatsen met de meeste wrijving afslijten. Op deze plaatsen verschijnt een geelachtige kleur, wat heel normaal is. Het is dus aan te raden je wit gouden juweel minstens 1x per jaar opnieuw te laten rhodineren om een mooi wit juweel te hebben. De behandeling van het rhodineren is trouwens niet erg duur. Je kan er ook altijd voor kiezen om je juweel in platina te laten maken. Platina is van nature wel een wit edel metaal.
 • Briljant

  Al onze witte briljanten hebben een zuiverheid VS-VVS en kleur F-G

 • Natuurparel
  Al de gebruikte parels in onze juwelen zijn echte, natuurlijke parels. Wij kopen onze parels rechtstreeks aan bij de leveranciers die de parels kweken. De meeste kleuren van parels in onze juwelen zijn natuurlijke kleuren. Sommige kleuren zoals bv blauw-paars, rood-bruin zijn vaak gekleurde parels. Dit omwille van het esthetische effect die deze kleuren in onze juwelen hebben. Het feit dat de parel gekleurd is doet niets af aan de kleurvastheid, kwaliteit en de echtheid van de parel.

  Iedere parel - gekleurd of niet gekleurd - heeft een eigen kleur. Zo zal je bv. geen 2 identiek dezelfde witte parels hebben, een lichte variatie zal er altijd zijn. Vandaar dat U rekening dient te houden met het feit dat een bestelde kleur (bv blauw - paars) , bij een volgende bestelling in kleur kan variëren.

Kwaliteitsgarantie

Al onze juwelen worden met de grootste zorg gemaakt en onderworpen aan een strenge kwaliteitscontrole. Wij garanderen dat de juwelen gemaakt en afgeleverd worden volgens de specificaties vermeld op onze website of volgens de overeenkomsten tussen ons en de klant. Al onze juwelen worden afgeleverd met een gedetailleerd echtheidscertificaat.

Voor al uw overige vragen kan u ons een mail sturen naar info@werneraerts.be. Uw vraag kan gesteld worden in het Nederlands, Engels of Frans.